Standard Guestbook
Viewing entries 1 - 24 of 32 entries
  Posted On: February 08, 2012 12:29:54 PM

 Name: nizam hj hakim
 Email: dbk_8080@yahoo.com.my
 From: Perak
 Comments: Kena update, hihi
  Posted On: June 03, 2010 02:54:07 PM

 Name: nur asilah
 Email: nurranahhijau@yahoo.com
 From: Terengganu
 Comments: Informatif!
  Posted On: November 10, 2009 06:40:24 AM

 Name: aselawati_cla
 Email: cecilia_wati@yahoo.com
 From: Kedah
 Comments: salam.. saya tertarik dgn maklumat keluaga yang anda papar. Boleh x anda memberi maklumat tentang kakak ipar anda rosni eliana kerana dia merupakan kwn sekelas sy dl.. n tlg sampaikan salam saya utk dia..
  Posted On: February 22, 2009 11:13:02 PM

 Name: Zaini Ghazali
 Email: zg1421@yahoo.com
 From: Kelantan
 Comments: Salam ,

hubungi saya , saya perlukan maklumat Alumni (ex ITD DLI) - email dsbnya , utk jemputan ke Mjalis Hari Terbuka Siswa

tk
0193300888
  Posted On: November 22, 2007 07:52:24 AM

 Name: nur afzan binti muhamad
 Email: badzan02@yahoo.com
 From: Kelantan
 Comments: nice trying...bagus abdullah.zan saja2 surf.. upanya website awak...
  Posted On: October 06, 2007 04:29:47 AM

--------- private ---------
- click here to read -

  Posted On: October 03, 2007 06:40:51 AM

 Name: Siti Rohani Bt Misropi
 Email: rumaysa.husna@yahoo.com
 Homepage: tiada
 From: Selangor
 Comments: salam, barik alaih... ust..

mabruk kerna dapat buat website sendiri.. dan pastinya kita bangga kerana ust abadikan gambar dli masa ngaji kat itd dulu.. teringat memori indah di sana..
  Posted On: September 23, 2007 04:28:16 PM

 Name: Hamdi Mahmmod
 Email: M.Mahmood@uea.ac.uk
 Homepage: bmmhamdi@yahoo.com
 From: Kelantan
 Comments:
  Posted On: September 03, 2007 01:50:12 PM

 Name: Haiqal
 Email: pondok_nusantara@yahoo.com
 From: N.Sembilan
 Comments: Salam sahabat.Teruskan usaha anda,tentang Tuan Guru-Tuan Guru Pondok Dan Ulama'-Ulama' di Nusantara.Saya sendiri dibesarkan di pondok.Kegigihan dan perjuangan Tuan Guru pondok tidak dapat dinafikan. JAZAKAALLOHU KHOIRO.....
  Posted On: January 23, 2007 10:56:37 PM

--------- private ---------
- click here to read -

  Posted On: June 12, 2006 02:16:56 PM

 Name: CT
 Email: ZR_MISS@YAHOO.COM
 From: K.Lumpur
 Comments: a very nice webasite.byk kisah teladan dlm ni.harap teruskan usaha anda demi memperingati sesama umat islam.
  Posted On: November 15, 2004 09:43:57 AM

 Name: diana
 Email: broken_radiio@yahoo.com.sg
 From: N.Sembilan
 Comments: keep up the good work
  Posted On: March 16, 2004 09:08:58 AM

--------- private ---------
- click here to read -

  Posted On: March 05, 2004 07:58:45 AM

 Name: masru mustakim
 Email: rems_ct@hotmail.com
 Homepage: tiada
 From: Sabah
 Comments: sungguh bagus. Tapi banyakkan lagi mutiara kata. kalau boleh, letak juga puisi atau teka-teki barulah mencabar. Ok chow!
  Posted On: April 10, 2003 04:05:04 PM

 Name: mohd hafiz ahmad
 Email: hafira_ukhwah@yahoo.com
 Homepage: -
 From: Selangor
 Comments: laman web ini menarik tetepi ianya perlu diperkemaskan lagi...nak tanya saudara ambil kos apa kat upsi..
  Posted On: April 10, 2003 10:02:23 AM

--------- private ---------
- click here to read -

  Posted On: March 12, 2003 02:58:38 AM

 Name: hasajie mosall
 Email: iena177@yahoo.com
 From: Johor
 Comments: laman web ini agak baik tetapi memerlukan penerangan lebih lanjut tentang kaedah pengajaran yang mereka amalkan. Sekian, terima kasih.
  Posted On: January 18, 2003 08:21:55 AM

--------- private ---------
- click here to read -

  Posted On: January 18, 2003 08:18:22 AM

--------- private ---------
- click here to read -

  Posted On: September 23, 2002 12:33:45 PM

 Name: AMIRUZ
 Email: amiruz@time.net.my
 Homepage: http://planet.time.net.my/KLCC/amiruz/
 From: Johor
 Comments: Tahniah...Teruskan...
  Posted On: September 21, 2002 07:53:38 AM

 Name: nizzarima nizmi ersyada aminuddin
 Email: achikmuslimah@hotmail.com
 From: Pulau Pinang
 Comments: Alhamdulillah.....
baik...segala paparan agak memuaskan. namun kurang maklumat yang bekualiti.haap saudara berjaya menjadikan laman web ini lebih menarik.insyaAllah. assalamualaikum.........
  Posted On: August 26, 2002 08:29:55 AM

 Name: hisham bahrin hood
 Email: hisham@mlj.com.my
 From: Pulau Pinang
 Comments: Alhamdulillah. Saya bangga ada laman web yg bersifat islamik macam ni.Tahniah kpd anda. Akan sering berkunjung lagi esok dan insyaAllah hari hari seterusnya. Keep up the good work!
  Posted On: April 01, 2002 09:20:50 AM

 Name: afzan ITD
 Email: along_afzan80@hotmail.com
 From: Kelantan
 Comments: congratulations!!
laman wen ni bagus, tapi zan rasa ada yang perlu ditambah...kalau Lah nak tengok contoh website sebagai panduan untuk mempertingkatkan mutu website Lah, try to get laman web zarina abd latiff...ok, bye...terharunya zan bila melihat gambar kenangan kita semua tu....
  Posted On: April 01, 2002 09:20:24 AM

 Name: afzan
 Email: along_afzan80@hotmail.com
 From: Kelantan
 Comments: congratulations!!
laman wen ni bagus, tapi zan rasa ada yang perlu ditambah...kalau Lah nak tengok contoh website sebagai panduan untuk mempertingkatkan mutu website Lah, try to get laman web zarina abd latiff...ok, bye...terharunya zan bila melihat gambar kenangan kita semua tu....
Home
Next Page >>